nlc.hu
Sztárok

Básti Juli a koráról

Básti Juli: „Szeretet vesz körül, nincs időm a koromon keseregni”

Állítása szerint semmit nem tesz azért, hogy fiatalosabbnak tűnjön.

Básti Juli két héttel ezelőtt töltötte be a hatvanötöt, bár ez egyáltalán nem látszik rajta. A Meglepetésnek adott interjút, melyben a családjáról, pályájáról és a koráról is beszélt.

Básti Juli

Fotó: Birton Szabolcs

„Rendben vagyok magammal. A korom jön velem, együtt menetelünk. Semmi extra dolgot nem teszek azért, hogy fittebbnek, fiatalabbnak látszódjam. Néha elmegyek kozmetikushoz, és jó minőségű krémeket használok. Nagyjából ennyi. A jó közérzet is segít, az én boldogságomat a családom adja. Szeretet vesz körül, nincs időm a koromon keseregni. Mázlistának érzem magam, mert sok mindent elértem a pályámon, nincs hiányérzetem” – részletezte a lapnak.

A férjével való viszonyáról is beszélt. „Kiegyensúlyozott életet élünk: otthon is veszekszünk, meg a próbán is. Velem érezhetően szigorúbb, mint a többi színészével, de nem bánom, legalább kihozza belőlem a maximumot. A férjem a Centrál Színház igazgatója, így hivatalosan a főnököm, de ez valójában inkább együttműködés. Én megmondom neki, amit gondolok, segítünk egymásnak. Elfogadja a tanácsai­mat, mert bízik bennem és az ízlésemben, és ez fordítva is igaz. Szerencsések vagyunk, hogy egymásra találtunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top