nlc.hu
Sztárok

Puskás Samu Hollywoodban

Básti Juli és Puskás Tamás fia Hollywoodban bontogatja szárnyait

Autótervező mérnöknek készült, szeptembertől azonban Los Angelesbe költözik, hogy beindítsa filmszínészi karrierjét Puskás Samu, Básti Juli és Puskás Tamás nagyfia!

Puskás Samu az elmúlt két évben Londonban tanult autótervezőnek, de annyira megviselte ez az időszak, ezért úgy döntött, vált, méghozzá a színészi pályát választja.

Puskás Samu a tengerentúlon próbál szerencsét

Básti Juli családjával. (Fotó: Básti Juli/Facebook)

„Ott tartottam szellemileg és fizikailag, hogy töréshatáron” – mondta a londoni iskolában szerzett tapasztalatairól.

Puskás Samu az RTL Reggeliben

(Fotó: RTL Klub/Reggeli adása)

„Elmentem autótervező szakra, és egy kvázi, mint az akrobatáknak a védőháló, azt gondoltam, hogy nekem muszáj kiépítenem valamilyen stabilt, amire visszahanyatlik az ember, ha a másik terv nem jön be” – mondta Samu.

Samunak – ahogy ő fogalmazott – már megvan a védőhálója, ezért döntött úgy, hogy szerencsét próbál Los Angelesben filmszínészként. Döntésében szülei, Básti Juli és Puskás Tamás teljes mellszélességgel mellette állnak.

Puskás Samu a tengerentúlon próbál szerencsét

(Fotó: RTL Klub/Reggeli adása)

„Ügynökség és menedzsment is van, ami egy rettenetesen nagy szerencse” – mondta Samu, aki testvérével, Dáviddal már egy közös kisfilmet is készített, ami most filmfesztiválról-filmfesztiválra jár, sőt, nemzetközi díjat is besöpört már.

A Samuval készült teljes interjút itt megnézhetitek:

Olvass még inspiráló hírességekről az nlc-n:

(Nyitókép: Básti Juli/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top