nlc.hu
Sztárok
Polyák Lilla fia Amerikába költözött

Polyák Lilla könnyes búcsút vett a fiától

Zsombor bátran vág bele az új kalandokba.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt már sok évvel ezelőtt elváltak, de két közös gyermekük, Zsombor és Bulcsú mindig összekötik őket. A srácok azóta rengeteget nőttek. Zsombor betöltötte a 18. életévét és tavasszal leérettségizett, most pedig hihetetlenül nagy lépésre szánta el magát. 

Polyák Lilla

Polyák Lilla (Fotó: Olajos Piroska)

A mai napon Lilla a könnyeivel küzdve köszönt el nagy fiától, aki az Egyesült Államokba költözik, mivel ott folytatja tanulmányait. 

Elmondhatatlanul büszke vagyok, és közben persze szétbőgtem a szemem… Zsombor nagyon sokat dolgozott és tanult az elmúlt években azért, hogy ma reggel felszállhasson a repülőre, és egy nagyon menő ösztöndíjjal Amerikában, a Colby-Sawyer College-en, tennisz versenyzőjeként folytathassa egyetemi tanulmányait. És mi útjára engedtük, hogy élhesse az álmait. És én semmit nem szeretnék jobban, mint hogy minden vágya teljesüljön” – írta Instagram-bejegyzésében a büszke anyuka. A posztban látszik, hogy az egész család elkísérte Zsombort a repülőtérre, hogy elköszönhessenek tőle. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top