nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám édesapja nem feledkezett meg unokájáról

Solti Ádám édesapja a fia helyett is látogatja a házasságon kívül született unokáját

Solti Ádám apasági pert indított házasságon kívül született gyermekével kapcsolatban.

Szeptember másodikán kerül döntéshozók elé az ügy: Solti Ádám édesapja tartja a szavát, és akkor is rendszeresen látogatja a kétéves unokáját, ha a fia nem is tartja szorosan a kapcsolatot a gyermekével és egykori szeretőjével. Solti Ferenc állítólag megpróbál kapocs maradni a fia egykori szeretője és a kisfiú között, mert azt reméli, hogy előbb-utóbb kialakul valamiféle szoros kötelék apa és fia közt. 

Solti Ádám

Fotó: Instagram

„A legfontosabb az ügyben ártatlan kisfiú sorsa. Szeretném, ha mindannyian, minél hamarabb túl lennénk ezen az afféron. Nagyon szeretem az unokámat, gyakran látogatom, gyönyörű kisfiú, teljesen Ádámra hasonlít. Ezt kívánom mindannyiunknak, az egész családunknak, mert ha bizonyos dolgokat másképp gondolunk is, ebben a nehéz helyzetben az összetartozásunk a legfontosabb” – nyilatkozta korábban a Borsnak Solti Ádám édesapja, de amikor most kérdeztük hogylétéről, azt mondta, hogy a tárgyalás végéig semmit nem akar nyilatkozni.

(Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top