nlc.hu
Sztárok

Majka káromkodva támadt rá Tóth Gabira

Sztárban sztár leszek!: „Ezt akartad elérni?” – Majka káromkodva támadt Tóth Gabira

A rapper az indulatoktól hevesen még a székéből is felállt.

Már korábban is sejteni lehetett, hogy az idei Sztárban sztár leszek! részei sem lesznek drámától és izgalmaktól mentesek

Majka

Majka a Sztárban sztár leszek!-ben

A mestereket ezúttal egy 14 éves versenyző vette le a lábukról, akinek Majka, Köllő Babett, Pápai Joci és Tóth Gabi is egyöntetű igent szavazott meg. Gabi a szavazata előtt pár mondattal még méltatta a lányt, ezt pedig Majka sem hagyta szó nélkül. A rapper úgy érezte, az énekesnő saját magát szeretné eladni a versenyző számára, amit Gabi egyből cáfolt, és azt mondta, ő bárkit képes elengedni, és bárkiről képes lemondani. 

„Úgysem tudod sokáig csinálni. Tavaly is megpróbáltad, azt hiszem, negyven perc után buktál meg vele” – reagálta Majka, amire Gabi elismerte, hogy sok mindenben igazuk volt mestertársainak, de sokszor elvitte a hév, de most igyekszik odafigyelni a többiekre. 

„Ez egy személyiségfejlődés. Rohadjak meg, ezt akarta elérni – kezdte Majka, majd a versenyzőhöz fordulva közölte, hogy az énekesnőnek adják és kiabálva folytatta. – Ezt akartad elérni, b*zdmeg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top