nlc.hu
Sztárok

A szomszédok szerint Mazsi rendőrt hívott Berkire

Megszólaltak a szomszédok: Berki Krisztiánra a halála előtt rendőrt hívott Mazsi

A szomszédok szerint a 41 éves korában elhunyt celebet a felesége börtönnel fenyegette meg.

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Berki Krisztián utolsó napjairól, és beigazolódni látszik a gyászoló édesanya aggálya: Berki szomszédjai szerint Mazsi a halála előtt két nappal megfenyegette a celebet, hogy börtönbe juttatja – írta meg a Blikk.

Berki Krisztián özvegye, Mazsi.

Fotó: Palikék Világa by Manna

A lap felidézte, hogy Berki Krisztián édesanyja, Júlia és özvegye, Mazsi között az utóbbi időben elmérgesedett a viszony. A szombaton megjelent Blikk hasábjain a gyászoló édesanya már egyenesen menyét okolta fia haláláért. A halál okát – melyet a rendőrség rendkívüli halálesetként kezel – bár tartalmazza a hetekkel ezelőtt elkészült halottvizsgálati bizonyítvány, azt a nyilvánosság eddig nem ismerhette meg. 

Berki édesanyja szerint Mazsi az utolsó két évben „pokollá tette” fia életét és az özvegy gyásza szerinte nem őszinte. Úgy fogalmazott:

Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg.

A Blikket megkereste Berki egyik szomszédja, aki megdöbbentő részletekről számolt be. A neve elhallgatását kérő szomszéd szerint Krisztián házassága a tragédia előtt erősen megromlott, Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház. Az asszony elvileg rendszerint pénzt követelt férjétől. Ezzel szemben Berki Krisztián „mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt”.

Mazsi a szemtanú szerint utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban és akkor a szomszéd úgy hallotta, hogy az asszony börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Nem sokkal később Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de a hatóság emberei nem állítottak elő senkit. Ha ez így volt, az ellentmond Mazsinak, aki azt állítja, ő a végsőkig Berki mellett volt.

A Blikk érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy néhány nappal a tragédia előtt valóban riasztották őket a helyszínre. Azt írták,

A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg.

A lap úgy értesült, hogy az eljárás Berki halála után okafogyottá vált.

A Blikk az ügyben kereste Mazsit, aki azonban elhárította érdeklődésüket.

Nem szeretnék semmit sem mondani

– közölte, majd sietve elköszönt.

Korábban egyébként az özvegy Berki Krisztián édesanyjának több platformon is elhangzott vádjaira Instagram-oldalán reagált. Hangsúlyozta: szerelemből ment hozzá a párjához és szerelemből is szült gyereket neki, de természetesen nekik is voltak vitáik. Ezeket azzal indokolta, hogy szerette volna a házasságában is megteremteni azt az értékrendet, amit a szüleitől kapott. Azt azonban, hogy ez miért okozott pontosan feszültséget a férjével – túl azon, hogy állítása szerint nagyon mások voltak a gyökereik – nem fejtette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top