nlc.hu
Sztárok

Csörte Berki Mazsi és Berki Krisztián anyja között

Visszaszólt Mazsi Berki Krisztián édesanyjának

Reagált Júlia asszony vádjaira Berki özvegye.

Mint arról beszámoltunk, Berki Krisztián édesanyja a fia halála óta először állt kamera elé és mesélt mérhetetlen fájdalmáról. Júlia asszony elárulta, hogy a menyével, Mazsival megromlott a kapcsolata, szerinte nem a megfelelő módon gyászolja a fiát. Sőt arról is beszélt, hogy Mazsit okolja a fia haláláért.

Berki Mazsi

Júlia asszony szerint Berki Mazsi nem megfelelően gyászol – Forrás: TV2 / DWTS – videó

Az asszony kirohanására Berki Krisztián özvegye is reagált: az Insta-oldalán hosszú posztban öntött tiszta vizet a pohárba. Hangsúlyozta: szerelemből ment hozzá a párjához és szerelemből is szült gyereket neki, de természetesen nekik is voltak vitáik. “Az az értékrend, amit a szüleimtől kaptam, ugyanazt szerettem volna a házasságomban is megteremteni” – indokolta a vitáikat Berki Mazsi, aki többek között a gyászáról is vallott.

“(…) Én is tanulom az életet. Nehéz lapokat kaptam mostanában, de köszönöm meg fogok birkózni velük, sőt erősebb leszek általuk. (…) Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom mit érzek. Hogy a társadalmi konvenciók mást kívánnak? Fekete ruhát, özvegyi fátylat? Vagy teljes magányt? Meghajolok előtte, de ez az én életem és csak azt és úgy tudom tenni, amilyen vagyok” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top