nlc.hu
Sztárok

Megtépné Berki Krisztián anyja Mazsit

„Ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem!” – kiborult exmenye viselkedésén Berki Krisztián édesanyja

Júlia asszony szerint meggyalázza fia emlékét Berki Mazsi.

Berki Krisztián gyászoló édesanyja most már dührohamot kap attól, ahogyan Berki Mazsi éli az új életét – írja a Bors. Júlia asszony nap mint nap szembesül azzal, hogy a volt menye éppen hol érzi nagyon jól magát. A legújabb konfliktust Mazsi és új párjának zanzibári nyaralása robbantotta ki.

Berki Mazsi és Majer Júlia,

Majer Júlia szerint szenvtelenül éli a kirakatéletét Berki Mazsi – Fotó: nlc-montázs, Forrás: (b): Tények Plusz – videó; (j): Sajtószoba

„Napról napra jobban szakad szét a szívem. (…) Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász?” – panaszkodott a bulvárlapnak Berki Krisztián édesanyja, aki nem érti, hogy a volt menye miért nem tudja titokban élni az új boldog életét.

„Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem!” – fakadt ki Júlia asszony, aki már a gyámügyhöz fordult az unokája láthatása miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top