nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián halálának évfordulója

Egy évet várt arra Berki Krisztián édesanyja, hogy megtudja: miben halt meg a fia

Napokon belül kézhez kapja a boncolási jegyzőkönyvet Júlia asszony.

Egy évvel a tragédia után végre megtudhatja Berki Krisztián édesanyja, miben hunyt el a fia. Pár nappal Berki Krisztián halálának első évfordulója előtt hajlandó a celeb özvegye, Mazsi megmutatni Júlia asszonynak a boncolási jegyzőkönyvet – írja a Bors.

Berki Krisztián sírja

Berki Krisztián sírja Budapesten, a Farkasréti temetőben – Fotó: Trenka Attila

„Találkozom majd Mazsival is és az unokámmal és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. (…) Nehéz lesz, de muszáj szembenéznem az igazsággal, hátha valamiféle megnyugvást kapok ettől” – vallotta be a bulvárlapnak.

Júlia asszony arról is beszélt a Borsnak, hogy a mai napig nem fogta fel, hogy nincs többé gyermeke. „A mai napig lesem az ajtót, hátha belép. Nézem a telefont, hátha megcsörren… De csak a csend van” – nyilatkozta megtörten Berki Krisztián édesanyja, aki – mint mondja – azért nem jár el semmiféle csoportos terápiára, mert neki nem esne jól, ha másokkal is meg kellene osztania az érzéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top