nlc.hu
Sztárok

Ilyen fényűzésbe csöppent Ördög Nóra és a családja - videó

Ilyen fényűzésbe csöppent Ördög Nóra és a családja – videó

Ördög Nóráék a Maldív-szigeteken pihenték ki a fáradalmaikat a nyugis őszi szezon kezdetén, és nem várt meglepetés érte őket.

Elképesztő luxusban találta magát a négytagú család, ugyanis a kései nyaralásnak köszönhetően felszabadult az egyik lakosztály, amelyet azelőtt sejkek vettek ki. A négy hálószobás lakosztályhoz egy pezsgőfürdővel és csúszdával ellátott medence, edzőterem, dolgozószoba, gőzfürdő és hatalmas fürdőszobák is tartozik. És persze egy pazar panoráma.

Ördög Nóráék kisboltja

Fotó: Schumy Csaba/solwee

A körbevezetés után elfoglalták a fényűző villát és próbálták befogadni a látványt és elfogadni a tényt, hogy milyen hihetetlenül szerencsések. Erről egy videót is feltettek a Facebook-oldalukra.

Nánásiéknak egyébként jól megy az üzlet, a pár két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy egy új közös vállalkozásba kezdenek: kisboltot nyitottak Akarattyán. A Nekem a Balaton brand két év alatt úgy kinőtte magát, hogy már éttermet is üzemeltetnek, nemrég pedig megnyílt a második üzletük Balatonfüreden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top