nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella szellemet vitt haza

„A munkából hazavittem magammal egy szellemet” – ezért viselkedett furán Rubint Rella kutyája

Egy szakértő is megállapította, hogy egy idegen lélek okozta a kutya zavarát.

Rubint Rella pár hete osztotta meg követőivel Instagram-oldalán, hogy kutyája, Sansa furcsán viselkedik vele. Az ötéves eb elutasító volt gazdájával és olyan volt, mintha félne tőle. 

Rubint Rella

Rubint Rella a Reggeliben

Az influenszer mindenre gondolt, hogy mi lehet Sansa viselkedésének az oka. Gyanakodott terhességre, a barnítókrémére, de arra is, hogy egy szellem költözött a lakásba. 

„Először azt hittem, hogy biztos a barnítókrémem miatt van, és akkor odatettem mellé a kupakot, hogy megszagolja, de nem futott el – kezdte az RTL Klub Reggeliben Rella. – És akkor arra jutottam, hogy lehet, hogy a munkából hazavittem magammal egy szellemet, egy energiát, amitől megijedhetett a kutya. Lefürödtem, kinyitottam az ajtót, hogy köszönöm szépen, kérlek, távozz, este is elmondtam egy-két imát, hogy szeretném, hogy amitől fél a kutya, az elmenne, vettem fehér gyertyát, füstölőt. Egy olyan négy nap után elmúlt, nyitott felém a kutya, most már nagyon jó a viszonyunk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top