nlc.hu
Sztárok

Money or Love: Anginak nem jön be Zotya

Money or Love: „Alapvetően nem az esetem, de a belsője nagyon tetszik” – Angéla így vélekedik Zotyáról

Zotya és Angi közel kerültek egymáshoz.

Forrósodik a hangulat a Money or Love villájában, egyre közelebb kerülnek egymáshoz a versenyzők. Angéla és Zotya a kezdetektől fogva szimpatikusak egymásnak, bár leszögezték, hogy külsőre nem a másikat választanák. Úgy látszik, a sok beszélgetés az érzéseket is kihozta belőlük, az viszont már most látszik, hogy Zotya jobban odavan Angiért, mint fordítva. A keddi adásban egy versenyt is megnyertek, ami mutatja, hogy milyen jól működnek együtt – erről is kérdeztük a fiatal lányt.

Money or Love Angi és Zotya

Fotó: SuperTV2

Döntősök voltatok Zotyával. Szerinted mi volt a sikeretek titka?
Szerintem az, hogy nagyon összhangban tudtunk lenni. Megbeszéltük a taktikát, mindketten nagyon nyerni szerettünk volna.

Azt mondtad, pozitívan csalódtál Zotyában. Miért, milyennek láttad korábban és mi változott?
Eleinte azt hittem, hogy Zotya nagyon nagyképű és öntelt, érzelmek nélküli. Idővel kiderült, hogy nagyon is érzelmes, romantikus alkat, teljesen más, mint ami külső alapján lejön róla.

Zotya nem titkolja, hogy nagyon tetszel neki, te hogy vélekedsz róla?
Alapvetően nem az esetem, de a belsője nagyon tetszik, tetszik, hogy ilyen nyugodtabb, hogy elfogadja, amilyen vagyok, igazodik az őrültebb személyiségemhez és nem bánja. Ő is poénkodós, én is az vagyok, szóval alapvetően nem az esetem a srác, szóval annyira nem tetszik nekem, mint én neki, de adok neki esélyt.

Párba állnál Zotyával vagy van, aki jobban érdekel nála?
Fixen vele állnék párba, a hat srác közül ő az egyetlen, akivel párba tudnék állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top