nlc.hu
Sztárok

Money or Love Zotyája önmagáról

Money or Love: Zotya inkább a taktikázásban hisz, mint az őszinteségben

A Money or Love első adása vasárnap este lesz a TV2-n a Sztárban Sztár Leszek! után, majd hétfőtől folytatódik minden este 21:00-kor a Super TV2-n.

Elsőként öt lány és öt fiú költözik be a Money or Love helyszínére, hogy megtalálják párjukat vagy épp taktikusan, másokat kihasználva meggazdagodjanak.

Zotya

Zotya (Fotó: TV2)

A párkereső Simon Zotya 31 éves és magánnyomozóként dolgozik. Másfél éve lett szingli, ennek ellenére nőből nincs hiány az életében, ugyanis van három nővére és egy húga. Édesapját elvesztette, édesanyja pedig konzervatív, ezért a klasszikus férfi-női szerepekben hisz. 

„Nem nagyon járok bulizni, inkább a barátokkal összeülős estéket szeretem. Nem nagyon szoktam táncolni sem. A taktikázás fontos lesz a játékban, nem lehet mindenkivel száz százalékig őszintének lenni. Nem feltétlen jó, ha mindenki mindent tud rólam, hogy mit gondolok, sokszor inkább azt kell majd mondani, amit a másik hallani akar. A végsőkig harcoló típus vagyok, nehezen viselem, ha valami nem úgy jön össze, ahogy elterveztem. Nem tartom magam pénzcentrikusnak, sokkal többet számít nekem a család, az emberi kapcsolatok. Fontos a karrier persze, de nem az az elsődleges. Az őszinte, belevaló, vidám, csinos lányok tetszenek. Első találkozáskor mindig a lányok szemét nézem meg. A csúnya kéz, az ápolatlanság kiábrándító” – mondta Zotya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top