nlc.hu
Sztárok

Cuki képek Lajos herceg első iskolai napjáról

Cuki képek készültek Lajos herceg első iskolai napjáról

Elképesztően modern az iskola, de az ára eléggé borsos.

Hihetetlen, hogy telik az idő: szeptember 7-én már Vilmos herceg legfiatalabb gyermeke, Lajos herceg is megkezdte az iskolás éveit. A kisfiút természetesen – ahogy ez lenni szokott – az egész családja elkísérte az első napjára, erről pedig képek is készültek. 

Vilmos herceg és a családja

Fotó: Profimedia

György herceg és Sarolta hercegnő is a Lambrook magániskolába jár, így nem volt kérdés, hogy a kis Lajost is ebbe a suliba íratják be a szülők. Az iskola egyébként nagyon népszerű, ám az 52 hektáron elterülő intézményben 3 és fél millió forintnyi fontba kerül egy félév, így nem túlzás azt mondani, hogy csak az elit teheti meg, hogy oda járatja a gyerekét.

Lajos herceg első napja

Fotó: Profimedia

Az iskola egyébként 1860-ban épült, ám a régi épület belül elképesztően modern és mindent megkapnak a gyerekek, amire szükségük van. A tanórák mindössze 35 percesek és nem erőltetnek rá semmi olyat a tanulókra, amihez nincs tehetségük. Többek között a filmkészítés és a főzés rejtelmeit is kitanulhatják, illetve, ha valaki az informatika iránt érdeklődik, azt egy 7 millió dollárból felépített technológiai épület várja. Az iskola területén továbbá mindenféle sportpálya megtalálható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top