nlc.hu
Sztárok

Ferenczi Kamilla vallomása az intim videójáról

Az öngyilkosságot fontolgatta Ferenczi Kamilla a kiszivárgott intim videója miatt

Drámájáról vallott az x-faktoros.

Ferenczi Kamilla ismertségét beárnyékolta a kiszivárogtatott intim videója. A tavalyi X-Faktor finalistája Lakatos Levente podcastjében elárulta, hogy már az öngyilkosságot fontolgatta emiatt – írja a Bors.

Ferenczi Kamilla

Ferenczi Kamilla a második helyen végzett a 2021-es X-Faktorban – Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Állítása szerint nem tudta, hogy az akkori párja rögzíti az együttlétüket. Mint mondja, tudatmódosító szer hatása alatt állt, elkábították, így készült róla a pikáns felvétel.

Szörnyen éreztem magam” – mondta el Ferenczi Kamilla, aki teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy az osztálytársai is látták a felvételt, sőt az még az énektanára is, aki 5 éves kora óta oktatja. (…) “Volt egy időszak, amikor azt kívántam, bárcsak meghalnék és vége lenne mindennek” – vallotta be.

A fiatal énekesnő azóta feljelentést tett a fiú ellen a rendőrségen. A kihallgatás már megtörtént, várja a fejleményeket.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top