nlc.hu
Sztárok

Jeremy Jackson egykori felesége

Jeremy Jackson egykori feleségére rá sem ismersz: a 39 éves Loni Willison évek óta hajléktalanként él

A csillogó hollywoodi tündérmeséből az utcára csöppent a 39 éves, egykori bikinimodell, Loni Willison, akiért férfiak millió rajongtak.

Loni Willison pályáját fitnesz- és bikinimodellként kezdte, akinek életét gyökeresen megváltoztatta, amikor megismerte a Baywatch sztárját, Jeremy Jacksont

Jeremy, akinek már tinédzserként drog- és alkoholproblémái voltak, házasságuk idején sem lett úrrá függőségein, sőt, sokszor erőszakos volt Lonival – írta meg a The Sun.

Sajtóinformációk szerint a pár 2012-től-2014-ig tartó házassága heves vitáktól, tettlegességig fajuló veszekedésektől volt hangos.

Loni Willison hajléktalanként él

Loni és Jeremy még 2011-ben (Fotó: Jonathan Leibson/Getty Images/

Olyannyira, hogy 2014 augusztusában kivonult a rendőrség a pár otthonához egy eldurvult vitájuk után. Willison azt állította, hogy férje fojtogatta és megverte, ennek következtében két bordája is eltörött, megsérült a nyaka, az arcán és a teste más pontjain pedig sérülések keletkeztek. Loni azonban úgy döntött, nem emel vádat a férje ellen, mert rettegett tőle, és azt sem akarta, hogy a férfi börtönbe kerüljön.

Loni Willison hajléktalanként él

Loni és Jeremy a házasságuk évében, 2012-ben (Fotó: Imeh Akpanudosen Akpanudosen/Getty Images)

Az ominózus eset után elváltak, ezután Willison fokozatosan kezdett lecsúszni a lejtőn. Lelkileg teljesen összeroppant, nem dolgozott, tartozásai halmozódtak, 2016-ban elveszítette az albérletét, és az autóját sem tudta megtartani, így az utcára került.

Utcára került, drogfüggő lett

Hajléktalanként a mentális egészsége teljesen megromlott, külseje is drasztikusan megváltozott. A metamfetamin rendszeres fogyasztása miatt kihullottak a fogai, a hosszú hajától ő maga szabadult meg. Szándékosan nem tisztálkodik, arra törekszik, hogy minél kellemetlenebb legyen a szaga.

„Állandóan kirabolnak, az emberek ellopják a cuccaimat. Próbálok minél piszkosabb lenni, hogy ne támadjanak rám. Minél piszkosabb és büdösebb vagyok, annál jobb” – mondta Loni.

Loni Willison hajléktalanként él

Loni napjainkban (Fotó: Profimedia)

Kristin Rossetti, egy régi barátnője próbált rajta segíteni, egy éjszakára befizette egy szállodába, és adott neki tiszta ruhákat. Még a rehabilitációs központ számláját is állta volna, de Willison visszautasította az ajánlatot, majd elmenekült tőle.

Loni Willison hajléktalanként él

Hajléktalanként él, senkitől sem fogad el segítséget Loni Willison (Fotó: profimedia)

Nem akarja, hogy segítsen neki bárki is, senkivel sem tartja a kapcsolatot régi életéből. Napjainkban is hajléktalanként él, olykor a fotósok örökítik meg Los Angelesben, ahogy épp egy-egy kukát vizslat át.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top