Sztárok

Drogok, erőszak, de továbbra is luxus élet – ez történt a Baywatch Hobie-jával, Jeremy Jacksonnal

Már 39 éves a David Hasselhoff fiát alakító színész. A Baywatch sztárjának életét botrányok sora tarkítja.

„Hello, a nevem Jeremy Jackson Dunn és mentális betegséggel küzdök, depresszióval, szorongással, PTSD-vel és bipoláris zavarral. Ahogy ezt írom, tudom, hogy lesznek, akik elítélnek, de muszáj leírnom. Van, hogy hétfőn alig várom, hogy elkzezdődjön a nap, mindennek örülök, aztán kedden bumm, beütnek a betegségek, amiktől úgy érzem, senki sem szeret és többé nem akarom elhagyni a házamat.” – írta tavaly szeptemberben (akkor még nyilvános) Instagram-posztban a Baywatch-ban Hobie Buchannont játszó színész.

Jeremy Jakcson a Baywatch Hobie-ját játszotta

Jeremy Jakcson a Baywatch Hobie-ját játszotta (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

A ma már 39 éves Jackson megnyílását vegyes érzelmekkel fogadták. Volt, aki megtapsolta érte, de akadt, aki azt mondta, múltbeli dolgait ezzel nem magyarázhatja meg.

David Hasselhoff sorozatbeli kisfiából igencsak problémás felnőtt lett. Tíz éves volt, amikor a Baywatchban szerepet kapott, de már 6 évesen reklámokban játszott. A sorozat forgatása alatt lépett sajnos apja nyomdokaiba, aki kábítószerfüggő volt. Úgy nyilatkozott, rengeteg pénze volt, mindez drogokra és a barátoknak hitt emberekre költötte, később pedig maga is előállított cracket. 19 éves volt, amikor kábítószerrel kapcsolatos ügyekért először letartóztatták. 90 napig volt rácsok mögött. Szintén a drog vezetett ahhoz, hogy távoznia kellett a sorozatból, pedig Hasselhoff – Jeremy állítása szerint – többször is felajánlotta neki a segítségét.

Jeremy nagyra tört, de nem indult be karrierje, ezért még lejjebb csúszott. Szerepelt több valóságshowban, amiknek vagy az addikció vagy az egykori tinisztárok voltak a témái, de ennél több nem jött össze neki. Jeremy függősége csak rosszabb lett, amikor kitalálta, ő lesz a következő Sylvester Stallone és a gyúrás, bokszolás mellett szteroidokat is tolt magába.

Jeremy Jackson egy 2019-es rendezvényen

Jeremy Jackson egy 2019-es rendezvényen (Photo by Phillip Faraone/WireImage)

2015-ben a Celebrity Big Brotherből is kirúgták, amiért részegen letépte egy lakótársa ruháját. Ugyanabban az évben, áprilisban letartóztatták, amiért leszúrt egy férfit. A vádat később ejtették, Jeremy állította, önvédelemből tette. Pár hónappal később újabb késelésért kellett – ezúttal már – felelnie, egy nőt szúrt hátba, lábon és karon. 2017-ben 270 nap börtönbüntetésre ítélték.

Jeremy-t a botrány azóta sem kerülte el. Volt felesége, Loni Willison azzal vádolta, hogy többször megpróbálta megfojtani, bántalmazta. Az ügy sosem jutott bíróság elé és a rajongók teljesen joggal kifakadtak, amikor előkerültek képek az egykori fitnesz modell Loniról, ahogy hajléktalanként él Los Angelesben, miközben bántalmazója a tengerparton élvezi a magas életet.

(Kiemelt kép: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Még több sztár akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top