nlc.hu
Sztárok

Linda Evangelista visszatért a kifutóra

Linda Evangelista visszatért a kifutóra

A modell egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy egy rosszul sikerült zsírfagyasztó beavatkozás elcsúfította testét.

A teljes divatvilágot megrengette, amikor tavaly szeptemberben Linda Evangelista hajdani szupermodell bejelentette, egy rosszul sikerült zsírfagyasztó kezelés következtében hajdani szépsége végleg a múlté. Azt állította, hogy az eljárás ritka mellékhatása miatt teljesen eltorzult a teste s emiatt mély depresszióba esett és remeteként élt otthonában az utóbbi években.

Linda Evangelista a New Yorki-i divathéten.

(Fotó: Andres Kudacki/ AFP)

Nagy meglepetést és sikert okozott ezért, amikor néhány napja az 57 éves kanadai modell megjelent a Fendi márka New Yorki divathéten, ráadásul nem a közönség soraiban, hanem, 15 év után először, a kifutón. Evangelista egy bő Tiffany-kék taft ruhát viselt és a műsor végén állótapsban részesítették.

Az est során egyébként az Instagram oldalának tanúsága szerint később Kate Moss és Kim Kardashian társaságában is fotózkodott.

A modell egyébként nemrég a brit Vogue címplaján is szerepelt. Az elkészült gyönyörű fotók alapján senki nem gondolná, hogy bármi baj is történt a külsejével, Evangelista azonban a magazinnak adott interjúban elárulta, hogy képekhez Pat McGrath sminkmester számos trükköt dobott be. Többek közt ragasztószalaggal érte el, hogy simábbnak tűnjön a modell bőre és élesebbnek nyakának és állának kontúrvonalai.

Evangelista a rosszul sikerült kezelés következtében kisesett jövedelme és a történtek okozta érzelmi sebek miatt 50 millió dollár kártérítést követelt a zsírfagyasztást végző cégtől. A legutóbbi hírek szerint a társasággal időközben sikerült bíróságon kívül megállapodnia, a megegyezés részleteit azonban nem hozták nyilvánosságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top