nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla terhességi tesztje

Megyeri Csilla terhességi tesztet csinált a Nyerő Páros villájában, kiderült az eredmény

A kétgyermekes Hódi Pamelához fordult tanácsért.

Megyeri Csilla az eddiginél sokkal érzékenyebbnek érezte magát, ráadásul a kelleténél többet jár a mosdóba. Hódi Pamela segítségével egyből félrevonultak a Nyerő Páros villájában, hogy a biztató tünetek után megbizonyosodjanak Csilla állapotáról egy terhességi teszt segítségével. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilláék már nagyon vágynak egy babára – Fotó: Sajtóklub

„Állandóan pisilnem kell, de tényleg. Folyamatosan. Elbőgtem magam, olyan érzékenyebb lettem. Állandóan a mosdóra járok, és tegnapelőtt kellett volna megjönnie” – sorolta fel a terhességre utaló tüneteket Pamelának, aki azt javasolta, hogy csináljanak egyből egy terhességi tesztet.

„Tudod, hogy kell?” – kérdezett rá, mire Csilla: „Már csináltam néhányszor”. Majd elvonultak a fürdőszobába.

Csilla remegő kézzel olvasta el a használati utasítást. „Izgulok. Max adunk neki nevet. Kislányt szeretnék. De Zsolti is” – mondta el Pamelának, akit fel is kért második keresztanyának.

Csilla tűkön ülve várta, hogy elteljen az 5 perc. „Nem merek odanézni” – jelentette ki. Végül Pamela nézte meg elsőként az eredményt, majd mindketten megállapították, hogy nem jelez várandósságot a teszt. Csilla szomorúan konstatálta, hogy egyelőre nem néz anyai örömök elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top