nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla reagált Bíró Bea kijelentésére

Megyeri Csilla reagált Bíró Bea kijelentésére: „Nem szeretnék hasonlítani senkire”

Csilla nem hagyta szó nélkül játékostársa mondatait.

Megyeri Csilláék kapcsolatát a Nyerő Páros kezdetén több kritika érte, ám a minap megjelent interjúkban többek között arról is beszélt, hogy nem érdekli, ki mit gondol, ő él együtt Zsoltival. Azóta az egyik legszimpatikusabb párrá nőtték ki magukat, tegnap azonban játékostársai több megjegyzést is tettek az influenszerre – az egyikre reagált is.

Megyeri Csilla

Fotó: Instagram

Bíró Bea ugyanis arról sztorizott a párjának, hogy Csilla megkérte, göndörítse be a haját, ez alapján pedig arra asszociált, hogy rá akar hasonlítani. Megjegyezte, hogy úgysem lesz olyan szép, mint ő. Csilla a közösségi oldalán válaszolt a kijelentésre. 

„Nem vagyok egy szépségkirálynő, de még így is szeretem magamat… (elnézést érte) Hasonlítani pedig nem szeretnék senkire, de ha nagyon kellene valakit mondanom, akkor max. Jennifer Lopezt mondanám… Nekem ő a nagybetűs NŐ! És nem csak a külsőségek miatt… (ezt csak zárójelben) Jó kis rész volt ez, sok minden kiderült… én néha csak pislogok egyesek reakcióin…, mert bent csak a mosolygás ment a pofimba… Na.., de azért remélem, hogy jól szórakoztatok a mai részen. Zsolti szerint ez egy zseni rész volt” – írja Csilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top