nlc.hu
Sztárok

Összeköltözik Dárdai Blanka és L.L. Junior?

Máris összeköltözik L.L. Junior és Dárdai Blanka?

Két hónapon belül máris magasabb szintre emelnék a kapcsolatukat.

Augusztus elején keltek szárnyra a pletykák, miszerint L.L. Junior és a 2019-es X-Faktor versenyzője, Dárdai Blanka összejöttek. Akkor egy barát azt nyilatkozta, valóban van a rapper életében egy lány, de annyira friss a dolog, hogy még a barátoknak sem mesélt róla. 

L.L. Junior

L.L. Junior (Fotó: Instagram)

Junior tagadta, hogy ez a lány a majdnem 20 évvel fiatalabb Blanka lenne, és azt mondta, kettejük között csak munkakapcsolat van. Azóta többször látták őket együtt, és szépen lassan megjelentek a szívek egymás fotói alatt a közösségi oldalaikon is. Végül múlt héten Hajdú Péter buktatta le őket, ugyanis együtt ünnepelték Szabó Zsófi 34. születésnapját, ahonnan a műsorvezető a friss párossal töltött fel közös fotót

Hivatalosan még egyik fél sem nyilatkozott a kapcsolatukról, de árulkodó jel, hogy az énekesnő Instagram-történetében osztotta meg, október 1-től kiadó a lakása, tehát költözik. A Ripostnak egy neve elhallgatását kérő barát azt mondta, a rapper és Blanka úgy döntöttek, magasabb szintre emelik a kapcsolatukat, és összebútoroznak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top