nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Bogi újra tanul

Puskás-Dallos Bogi visszaült az iskolapadba

Sokan fejezték ki támogatásukat az új kihíváshoz.

Puskás-Dallos Bogi nem csak nagyon jó énekesnő és fehérneműmodell, egy ideje foglalkoztatja a továbbtanulás is. 

Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi (Fotó: Instagram)

Év elején jelentette be az énekesnő, hogy beadta a jelentkezését pszichológia szakra, ugyanis rengeteget foglalkozik önismerettel, szorongással, mentális problémákkal, mivel fiatal korában ő is átment hasonló traumákon, és a mai napig küzd a démonaival. 

„A pályámra mindig is jellemző volt, hogy bedobtak a mély vízbe, onnan kellett kiúsznom valahogy, tehát meg kellett oldanom a helyzeteket. Sokszor nem is látszott, ezek mekkora nehézségeket okoztak, mert azt mutattam, milyen határozott vagyok, de belül azért voltak problémáim” – nyilatkozta akkor Bogi. 

Most Instagramon osztotta meg az örömteli hírt, miszerint meg is kezdte a tanulmányait. 

„Újra diák vagyok. Elindultam egy önismereti úton, és a 3 éves tanulási folyamat végére érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő leszek. Szavakba nem tudom önteni, mennyire boldog vagyok, és hálás, hogy erre az útra léptem. Már az első két tanítási nap rendkívül tanulságos volt” – írta a bejegyzésében az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top