nlc.hu
Sztárok

Már menyasszonya van Zsolt gazdának

Eljegyezte szerelmét Zsolt gazda, a műsoron kívül talált párra

Az RTL Klub realityjében ugyan párra lelt, de aztán szakított is, most pedig már gyűrűs menyasszonya van Kövesdy Zsoltnak.

A Házasodna a gazda című műsorban nem jött össze a happy end Zsolt gazda számára, a párkereső reality után azonban új nap virradt a számára: rátalált a szerelem, sőt új párját már el is jegyezte – írja a legfrissebb Story magazin.

Kövesdy Zsolt

Már az esküvőre készül Kövesdy Zsolt és kedvese (Fotó: Sajtóklub / RTL Klub)

„A műsornak köszönhetően keresett egy hölgy, és elkezdtünk ismerkedni, augusztusban aztán már valóban komolyra fordult a kapcsolatunk ezzel a bizonyos hölggyel. Megkértem a kezét, és igent mondott. Úgyhogy kezdhetjük tervezni az esküvőt. Olyan jogi területen dolgozik, ami miatt nem mutathatom meg a nyilvánosságnak, de ezt nem is nagyon bánom. Annyira gyönyörű, hogy jobb, ha más férfiak nem is látják, mert a végén még le akarnák csapni a kezemről” – tréfálkozott Kövesdy Zsolt.

A Házasodna a gazda adásait Zsolt gazda már a menyasszonyával együtt nézte végig. A hölgy számára nem volt könnyű látni, hogy vőlegénye más nőknek csapja a szelet. „Mi tagadás, egy-két felvétel rosszulesett neki. Különösen a randevúk, a csókjelenetek, de szerencsére mindent meg tudunk beszélni, így ezeken is felül tudtunk kerekedni” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top