nlc.hu
Sztárok

Cserpes Laura A Dalban

Emlékszel még Cserpes Laurára A Dal című műsorból? Így festett akkoriban

A 34 éves énekesnő először a Megasztár színpadán tűnt fel, de az áttörést A Dal című műsor hozta meg számára.

Cserpes Laura 1988-ban született Debrecenben, gyermekkorát azonban már Kapuváron töltötte. 1999-2007 között a helyi Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium tanulója volt. Először a Megasztárban tűnt fel, de leginkább A Dal című műsorban ismerhette meg a közönség 2013-ban, ahová az Élj pont úgy! című dalával nevezett és a döntőig jutott el.

Cserpes Laura A Dalban

Cserpes Laura 2013-ban. (Fotó: Réti Borbála/solwee)

2010 nyarán összeházasodott Fekete Dáviddal, akitől két év után elvált, majd sokáig Gyurta Dániellel alkottak egy párt, de végül útjaik elváltak. 

Az énekesnő azonban ismét boldog, instagramon „mutatta meg” párját. Laura egyébként igyekszik semennyire sem kiteregetni magánéletét.

A helyszín csodaszép, de ismeretlen; pont úgy, mint a partner kiléte, de a szerelem azért átsejlik.

A fotót a Blikk szúrta ki, ahogy a 24 óra után eltűnő Insta-sztoriba bedobott kérdezz-felelek játékot is, amelyben megkérdezték tőle, mi a véleménye a házasságkötésről. Erről ezt írta:

“Abszolút házasságpárti vagyok! Nagyon hiszek abban, hogy ez annak a két embernek a kapcsolatát megemeli és új szintre helyezi. Egy igazi szövetség! Nekem a szüleim már több mint harminc éve házasok, emiatt látok egy ilyen életutat, tudom, hogy sok hegyen és völgyön megy keresztül két ember egy ilyen út alatt, de én hiszek abban, hogy amikor férj és feleséggé válik egy pár, akkor az valami egészen más szintre emeli a kapcsolatot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top