nlc.hu
Sztárok

Rákóczi Feri a Troll a konyhában című műsorról

Rákóczi Feri hamar összebarátkozott Wossala Rozinával: „Sok dologban egyetértünk”

Rákóczi Feri imádja az új szerepet.

Szeptember 26-án elstartolt a VIASAT3 kulináris krimije, a Troll a konyhában. A nézők az elmúlt egy hétben már láthatták, hogyan próbálja szabotálni az ételeket az a bizonyos troll és hogyan tesznek ez ellen a többiek. Rákóczi Feri is nagyon élvezte a forgatást, de a trollok ténykedése sokszor őt is meglepte.

rákóczi feri

Fotó: VIASAT3

„Azért vállaltam el ezt a szerepet, mert teljesen más, mint a többi főzőműsor. A hat játékos között van egy trollunk, aki próbálja elrontani a kajákat, ezért pedig pénzt kap. Azt vettem észre, hogy a játékosoknak teljesen megváltozik a jellemük, amikor kiderül, hogy ők az aznapi trollok. Úgy lehet igazán jól csalni, ha faarcod van. Sokféle trollunk volt: van, aki jól érzi magát a szerepben, de olyan is akadt, aki sírva fakadt, hogy hátráltatnia kell a többieket” – kezdte az nlc-nek Rákóczi Feri.

A színészek egyébként nagyon jó trollok, hiszen viszonylag könnyen képesek felvenni egyfajta álarcot. De szerintem annak van a legnagyobb előnye ebben a szerepben, akinek nagy a konyhai eszköztára, aki tudja, mibe, mi kell és adott esetben mi nem… Az tudja igazán megkavarni a szálakat.

A csapatok által elkészített ételeket zömében Wossala Rozina kóstolja, de azért a műsorvezető is megízlelhetett néhány fogást. „Szerencsére nem kóstolok annyit, rettegve nézem sokszor Rozina arcát. A nyomozás és az idő rövidsége miatt sokszor olyan ételeket is elrontanak, amikhez amúgy hozzá sem nyúlt a troll. Több forgatási nap kellett ahhoz, hogy Rozina végre a jó ételeket is megkóstoltassa velem és ne csak a rosszakat tegye elém. Születnek tehát jó ételek is, de nem ez a jellemző” – tette hozzá a műsorvezető, aki nagyon örült, amikor kiderült, hogy Rozina lesz a partnere a műsorban.

Rákóczi Feri

Fotó: VIASAT3

„Nem ismertük egymást személyesen, de nyilván tudtunk a másikról, egyszer még talán egy interjút is készítettem vele. Tetszett a munkássága, ez alapján nagyon szimpatikus volt. Érdekes, hogy a castingnál mindketten azt mondtuk a műsorkészítőknek, hogy ha a másik jön, akkor egyből igent mondunk. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk: nemcsak a vendéglátással kapcsolatos dolgokban értünk egyet, de az élet más területeivel kapcsolatban is egy véleményen vagyunk.”

Rákóczi Ferinek nem volt ez egy könnyű időszak, hiszen a forgatások mellett a rádióban is helytállt. „Egyébként sem alszom sokat, bár annál azért többet. Nem is az alvás hiányzott, inkább az egyéb töltődés. Reggel fél 5-kor felkeltem, bezúztam a rádióba, amit 15 év után is imádok. Ezután kocsiba pattantam, jöttem a forgatásra, este későn értem haza, akkor még próbáltam egy kicsit beszélgetni a családdal, de mindössze ennyire volt időm és kezdődött minden elölről. Ez egy 25-30 nap volt, valahogy kibírtam, leginkább sok kávéval.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top