nlc.hu
TV-sztárok

Wossala Rozina a Troll a konyhában című műsorról

Wossala Rozina az új szerepéről: „Más, mint az eddigiek, de testhezállónak tartom”

Új feladatáról, az étterméről és a hamarosan megjelenő könyvéről is mesélt.

Wossala Rozina nagyszerű, de mégis nehéz feladatot kapott: a VIASAT3-on ma 20 órakor induló Troll a konyhában című napi műsorban láthatjuk a gasztroszakembert. Rozina kóstolja majd a jól, vagy éppen pocsékul sikerült ételeket és alkot véleményt a versenyzők munkájáról. Az nlc-nek arról mesélt, hogy érezte magát a forgatáson, de szó esett a másik műsorvezető, Rákóczi Ferivel való kapcsolatáról és a hamarosan érkező szakácskönyvéről is.

wossala rozina

Fotó: VIASAT3

„Egészen más feladat, mint az eddigiek, de nagyon testhezállónak tartom. A főzés az én olvasatomban szórakozás. Abban a pillanatban, ahogy túl komolyan vesszük, valami kiveszik belőle. Ebben a konyhában jól érezzük magukat, házibuli-hangulat van, mintha minden este átjönnének a barátaink. Természetesen azért is drukkolok, hogy értékelhető ételek készüljenek, hiszen mégiscsak én kóstolok. Ez néha sikerül, néha nem. A trollnak egyébként sokszor nincs nehéz dolga, van, hogy elég az, ha hátrébb áll és hagyja, hogy maguktól menjenek a dolgok. De azért láttunk már olyan belepiszkításokat, amiről magam sem gondoltam, hogy lehetséges” – kezdte Wossala Rozina, aki elárulta, azért akadtak olyan ételek, amelyekhez nem nyúlt hozzá.

Van egy határ, nem mindent kóstolok meg. Amikor látom, hogy egy tányérban ott figyel egy nyers hús, akkor onnantól nincs miről beszélni. De azért kóstoltam már furcsa dolgokat. Legtöbbször ugyanis a troll úgy tud bűvészkedni, hogy csak akkor veszem észre a turpisságot, amikor megízlelem az ételt, küllemre nincs vele gond.

Wossala Rozina és Rákóczi Feri szuper párost alkotnak és nagyon szerették a közös munkát. „Utólag derült ki, hogy Ferivel mindketten azt mondtuk előzetesen, hogy csak akkor vállaljuk, ha a másik lesz a partnerünk. Soha nem dolgoztunk még együtt, nem is annyira ismertük egymást, de hamar egy hullámhosszra kerültünk. Nagyon jól és biztonságban érzem magam mellette, ő egy profi műsorvezető, aki minden esetleges nehézségnél feltalálja magát. Jó humorral, intelligensen közelíti meg ezt a játékot, ami nagyon ritka” – mondja a gasztroszakember, akinek az utóbbi hetekben tűpontos logisztikára volt szüksége, de bírja a pörgős életet.

Troll_elso_het_szerda_Rozina_celeb_3

Fotó: VIASAT3

„Hamarosan nyolcéves lesz a Bestia, ahol annyira fantasztikus csapat jött össze, hogy teljes mértékben rájuk tudom bízni az éttermet. Ami jobban megcibálja az időbeosztásomat, az az október közepén megjelenő szakácskönyvem, amivel még nagyon sok munka van. Az étterem, a forgatás és a könyv most minden időmet felemésztik, de nem panaszkodom, szeretem, ha mindig történik valami. És még mindig könnyebb a dolgom, mint Ferinek, aki 4-kor kel mindennap” – részletezi Rozina, aki a könyvéről is elárult pár dolgot.

„Konyhakönyv lesz a címe. Az a rutin, amit a vendéglátásból hozok, megengedi, hogy egy kicsit más szemlélettel vezessem az otthoni konyhámat. Egy egyszerű, házias konyhát vezetek, ide szeretném bevezetni az olvasókat. Az a cél, hogy otthon is gazdaságosan, előre gondolkodva, egyszerűen főzzünk – a könyv végigvezet a hűtőmön, a mélyhűtőmön, a kamrámon, és szeretném elmesélni benne, hogy egy minimális előre gondolkodással mennyire megkönnyíthetjük az életünket. Nemcsak egyszerűbbé, de gazdaságosabbá is teszi az étkezést.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top