nlc.hu
TV-sztárok

Wossala Rozina látványos átváltozása

Sokat fogyott, megváltoztatta frizuráját – Ennyit változott Wossala Rozina 2014 óta

Wossala Rozina a Konyhafőnök első évadának második helyezettje lett, de azon versenyzők közé tartozik, aki rengeteget nyert a műsorban való szereplésével.

Wossala Rozina – aki nem mellesleg Kánya Kata lánya –, 2014-ben, az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának első évadában tűnt fel a képernyőn. A szókimondó stílusú lány bár a versenyt nem nyerte meg, két évvel később zsűritagként térhetett vissza a műsorba. Sőt, 2015-ben saját éttermet is nyitott. Rozina itt még nem állt meg, 2018 áprilisában a Reggeli műsorvezetői csapatához is csatlakozhatott. 

Wossala Rozina hatalmas átakauláson ment keresztül

Wolla Rozina 2014-ben A Konyhafőnök versenyzőjeként (Fotó: Sajtóklub) és napjainkban, sikeres étteremvezetőként (Fotó: Wossala Rozina Hivatalos Facebook-oldala)

Az utóbbinak azért intett búcsút 2019 augusztusában, mert a reggeli műsort nehezen tudta összeegyeztetni az éttermével járó munkákkal. 

„Nehéz volt meghozni ezt a döntést, de szükséges. Már az elején úgy vállaltam el a műsorvezetést, hogy csinálom, ameddig bírom; és eddig bírtam. Hiszen egy jó kocsmáros inkább hajnali 3 óra 30-kor fekszik, nem pedig akkor kel” – mondta akkor az nlc-nek.

Csak hálával és szeretettel beszélt az RTL stábjáról, akik lehetőséget adtak neki arra, hogy a vendéglátástól, a gasztronómiától ilyen távol eső területen is kipróbálja magát.

Wossala Rozina átalakult

Wossala Rozina 2017-ben (Fotó: Toroczkay Csaba/smagpix)

A koronavírus (egy picit) megtörte a lendületet

A 2020-as év sok kihívást tartogatott Wossala Rozina számára, hiszen a világjárvány kitörésével vendéglátósként ő is nehéz helyzetbe került. Az idén 37. születésnapját ünneplő étteremvezető azonban nem keseredett el, felújításokat végzett, és tréningeket tartott, amikre menet közben mindeddig nem volt ideje.

Szerencsére az éttermek nemrég ismét kinyithattak, aminek Rozina is nagyon örült.

„Örülünk a mostani nyitásnak, ám nem innék előre a medve bőrére, ki tudja, mi lesz még a következő hónapokban. Mindenesetre, bízunk a legjobbakban. Vendéglátósként a szociális életem nagy részét mindig is az étteremben éltem, a vendégeim többségét a barátaimnak mondhatom, akikkel sajnos a zárás miatt sokáig nem találkozhattam. Alig várom, hogy újra felvegyük a kapcsolatot és onnan folytassuk, ahol abbahagytuk” – mesélte az nlc-nek az újranyitásról Wossala Rozina.  

Teljesen átalakult

Rozina a karatén alatt jobban odafigyelt magára, fogyókúrába kezdett, és több mint tíz kilót adott le. „Beláttam, hogy túlpörögtem, és elfelejtettem magammal foglalkozni, ezért tudatosan odafigyeltem. Időt szántam a pihenésre is, emellett újrakezdtem a sportolást, amire egy évvel azelőtt nem sok időm maradt” – mesélte korábban az nlc-nek a sztárséf, akinek haja is egyre hosszabb.

A titkot is elárulta, semmilyen csodaszerre nem volt szüksége a fogyáshoz. „Mindenkinek más diéta jön be, én azt választottam, hogy gyakorlatilag napi egyszer eszem. 11-dél körül harapok valami könnyűt, majd 5-6 órakor vacsorázom, ekkor kiadósabb ételeket. Imádtam a húst, de abból is visszavettem, és a zöldségekre fektetem a hangsúlyt. Abból is a szezonálisra, mert hiszem, hogy az kell a szervezetemnek, amit az adott hónap vagy évszak kitermel. Mindenkit erre buzdítanék, szerintem ez nagyon fontos” – mondta Rozina.

Amikor a sztárok megmutatják a rokonaikat:  

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top