Sztárok

Elbűvölő fotót posztolt ritkán látott családjáról Rácz Gergő

Rácz Gergő ritkán mutat ilyen bensőséges fotót.

Rácz Gergő és Orsovai Reni közös száma, a Mostantól nyerte A Dalt két héttel ezelőtt, ezzel együtt pedig egy óriási főnyereményt is. Az énekes az utóbbi időben keveset szerepelt a televízióban, de a Youtube-on nagy sikereket ér el. Mint minden zenész, ő is kénytelen most otthon maradni, ami sok lefújt koncertet jelent, ám próbál pozitív maradni, legalább most tényleg sok időt tölthet a családjával, erről fotót is posztolt. 

„Most, hogy mi sem mozdulunk ki napot óta, eljött a melegítő ideje” – írja a közösségi oldalán Rácz Gergő, aki a feleségének és a lányának is választott egy-egy darabot abból az összeállításból, amit A Dalban viselt.

Az énekes egyébként nemrég arról mesélt, hogy viharosan indult a kapcsolata a feleségével, amiről dalt is írt. Azóta minden rendeződött, a szerelmük erős. „Viharosan indult a kapcsolatunk a feleségemmel, az elején többször is különváltunk, de végül letisztultak az érzelmek, és most már több mint hat éve élünk együtt harmonikusan” – nyilatkozta korábban Rácz Gergő, aki immár egy másfél éves kislány apukája.

Annak idején csak annyit árult el, hogy apás szülés volt, ám a magánéletéről csak nagyon ritkán nyilatkozik. Elvétve azért lehet találni a kislányáról és róla egy-egy képet a közösségi oldalán.

Íme:

Rácz Gergő a kislányával

Rácz Gergő a kislányával

Olvass még Rácz Gergőről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top