nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla a súlyemelésről

Polyák Lilla: „Mostanra teljesen megváltozott nemcsak a testem, de a szemléletem is”

Lilla követőinek leesett az álluk.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla négy éve kötötték össze az életüket. Amellett, hogy mindketten színészek, Máté rendkívül jó eredményeket ér el testépítőként is.

Polyák Lilla

Polyák Lilla (Fotó: Olajos Piroska)

Pár hónappal ezelőtt a Keresztanyu sztárja elmondta, sportszeretete átragadt az egész családra, és nem csak nevelt fia, Bulcsú kezdett el vele edzeni, hanem Lilla is. Sokan ki sem néznék a törékeny színésznőből, hogy mekkora súlyokat képes emelgetni, pedig nagyon komolyan vágott bele kedvese sportágába, amiről most egy videót is megosztott. 

Fél éve »beadtam a derekam« (ami egyébként pont azóta nem fáj). És elkezdtem az erőemelést. Természetesen a »nagysúlyos edzés« kifejezés biztos viccesen hangzik azoknak, akik már láttak igazán nagy súlyokat közelről, de én nagyon büszke vagyok erre is. A csodálatos edzőm, minden héten háromszor ellát új feladatokkal, és mostanra teljesen megváltozott nemcsak a testem, de a szemléletem is. Úgyhogy most megmutatom nektek az első videómat, amit még bizonyára nagyon sok fog követni” – írja bejegyzésében Lilla, amely ITT tekinthető meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top