nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó a férjéről, Gáborról

Marsi Anikó: „A gyerekek kedvelik Gábort, de ő nem az apjuk”

A műsorvezető szerint férje soha nem is akart az apa szerepében tetszelegni.
Marsi Anikó

Marsi Anikó és párja, Gyarmati Gábor szeptember elején egy szűk körű, kis esküvőn összeházasodtak Balatonfűzfőn. A házaspár azóta is boldogságban, de temperamentumosan éli meg a mindennapokat.

A Tények műsorvezetője a Blikknek elárulta, hogy össze szoktak zördülni a férjével, de élvezik, hogy ennyi tűz és szenvedély van a kapcsolatukban.

Nagyjából kétnaponta összeveszünk valamin, de hála az égnek, hamar tudjuk rendezni a sorainkat, hisz rendületlenül szeretjük és tiszteljük egymás

– mondta Marsi Anikó, és hozzátette: olyan horderejű dolgokon vitatkoznak, mint hogy hány konnektor kell a házba, amit felújítanak. Vagyis komoly nézeteltérés nincs közöttük.

A műsorvezető arról is beszélt, hogy gyerekei kedvelik Gábort, de ő nem az apjuk, és soha nem is akart ebben a szerepben tetszelegni.

Nem is a haverjuk, ő anya férje, aki így az ő életüknek is a része. Az én fiaim­nak Palik László az apukájuk, akit nagyon szeretnek. Közösek Lacival a gyerekeink, közösek hát az érdekeink. Nem lehet más célunk, mint hogy jóban legyünk egymással, és őket helyezzük mindketten a legeslegelső helyre

– jelentette ki Marsi Anikó, akinek a nagyobbik fia nem volt ott az esküvőjén. 

(Kiemelt kép: TV2/Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top