nlc.hu
Sztárok

Bemutatkoztak a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői

Jázmin Viktória: „Csak a hülye emberektől félek” – kiderült, mitől tart a dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzője

Ki mentálisan, ki fizikálisan készül a dzsungelkalandra.

Azt már tudni, hogy kik azok a hírességek, akik nekivágnak a kolumbiai dzsungelnek a Celeb vagyok, ments ki innen! reality-ben, most viszont kiderült, hogy az egyes játékosok mitől tartanak leginkább, illetve hogyan készülnek fel a kihívásokra.

Jázmin Viktória

Jázmin Viktória nem parázza túl a játékokat – Fotó: Sajtóklub

Molnár Nini divattervező elárulta a Fókuszban, hogy elkezdett kicsit többet edzeni és futni, hogy fizikálisan rendben legyen, míg Schumacher Vanda inkább mentálisan készül. “Bármilyen túlélés filmet megnézünk, mindig azt mondják, hogy az az első, hogy ‘te észben legyél ott‘ ” – indokolta “edzéstervét” a színésznő.

A ValóVilág 10. évadának egykori játékosa, Merci bevallotta, hogy sok mindentől fél, de leginkább a többiektől: “A közösségtől tartok egy kicsit, hogy fognak hozzám állni“.

Jázmin Viktória nem aggódik a játékokon. “Csak a hülye emberektől félek, de nagyon” – árulta el modell. Tallós Rita számára pedig az jelent majd nehézséget, hogy nem fog tudni megfésülködni. 

Frohner Fecó a jókedv és vidámság nagyköveteként vág bele a kalandba, Varga Ádám pedig egyenesen Tarzan szerepére készül. “Biztos, hogy nagyon ki fogom tesizni magam, kicsit ilyen Johnny Weissmüller-esre. Valami ilyesmi tervem van. Tehát szeretnék felszedni addig magamra pár kiló izmot, hiszen nyilvánvalóan fogunk fogyni” – nyilatkozta A besúgó című sorozatban játszó színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top