nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka posztja a DWTS-kiesésről

Üzent a követőinek a DWTS-ból kiesett Rubint Réka: „Épp olyan értetlenül állunk a történtek előtt, mint ti”

Csalódott, de komoly tervei vannak a tánccal és Andrei Mangrával.

Mint arról beszámoltunk, Rubint Réka és táncpartnere, Andrei Mangra búcsúzott elsőként a Dancing with the Stars-ban. Felesége kieséséről Schobert Norbi is megszólalt a közösségi oldalán, kiírva magából, hogy mit gondol a történtekről. Később pedig Rubint Réka is posztolt, hosszú bejegyzésben üzent a követőinek. Leírta, hogy mit érez a szombat este történtek után, valamint sejtelmesen beharangozta, hogy nagy dobásra készül a táncpartnerével.

Rubint Réka,

Rubint Réka és Andrei Mangra komoly, közös terveket szövöget a Dancing with the Stars-os kiesésük ellenére is – Fotó: Sajtószoba

„Higgyétek el, hogy épp olyan értetlenül állunk a tegnap este történtek előtt, mint Ti! De! Azt tudnotok kell, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban egy csodálatos emberen, Andrei Mangrán keresztül megismerhettem egy számomra eddig ismeretlen világot, a tánc világát, amely rengeteg kiskaput kinyitott bennem. (…) Mivel hiszem és tudom, hogy minden okkal történik, az elmúlt időszak azt is megmutatta, hogy a mi találkozásunk sem volt véletlen. Azt csak mi ketten tudjuk, hogy milyen különleges felismerést és fejlődést hoztunk egymás életébe. Andrei Mangra, mindennél jobban fáj, ami történt, de egyet megígérek! Soha nem hagylak magadra! Köszönöm Neked mindent!!! A mi utunk, csak most kezdődik igazán” – írta Rubint Réka, akinek komoly tervei vannak a tánccal.

„Engem nemesebb cél vezérelt most is, és úgy tűnik, hogy ezt más úton kell megmutatnunk! A tánc megnyitott bennem egy csodálatos kaput, amit meg fogok mutatni és tanítani a Nőknek. (…) Imádni fogjátok!” – olvasható a sokat sejtető posztjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top