nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka és Andrei Mangra pletykák

„Nagyon megszerettem őt” – Rubint Réka és Andrei Mangra reagáltak az őket ért pletykákra

Mindent megmagyaráztak.

Rubint Réka és Andrei Mangra nagyon hamar egymásra hangolódtak, amikor közösen vágtak neki a Dancing with the Stars harmadik évadának. A fitneszlady még Balira is elvitte magával a táncost, hogy minél több idejük legyen a készülésre. Abban az időszakban elárasztották a közösségi oldalaikat a közös fotók, videók és bejelentkezések. 

Andrei Mangra Rubint Réka

Fotó: Trenka Attila

Ezek azonban abbamaradtak, amikor már az első részben távozniuk kellett a táncparkettről. A Bors kiszúrta, hogy egy celebeket és influenszereket kibeszélő csoportban egyből arról kezdtek pletykálni, a páros nem ápol jó viszonyt, ugyanis a döntőben is keveset látták őket együtt, ahol Andrei Tóth Andival lépett fel. A napilap felkereste mindkettőjüket, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. 

Imádjuk egymást. Nagyon jó a kapcsolatunk továbbra is. Neki a munka, a tánc az élete. Andreinek jött egy lehetőség az életében, emiatt sajnos a közös munkát nem tudjuk folytatni, de nagyon megszerettem őt – magyarázta Réka. – Az a baj, hogy az emberek sokszor nem látnak tisztán. Gondolnak valamit és mindenfajta konkrétum nélkül ítélkeznek. Nem posztoltuk tele az Instagramot, és egyből arra gondolnak, hogy nem vagyunk jóban. Egyáltalán nincs ilyenről szó, nagyon szeretjük és tiszteljük egymást.

Nagyon őszinte leszek. Jóban voltunk a legelejétől és ez ma is így van. Réka mindent lesztorizik. Nagyon jól teszi, hogy minden nap felrak tíz bejegyzést, gondolom ezért is szeretik és követik az emberek. De ez az ő brandje, az Alakreform és ez szuper. Én pont az ellentettje vagyok, én kényszerből posztolok, mert muszáj, vagy ha tényleg van valami, amire nagyon büszke vagyok, vagy meg szeretnék megosztani valamit az emberekkel” – egészítette ki Andrei, aki arról is beszélt, hogy a műsor után négy hétig szenvedett tüdőgyulladásban, ezért nem találkozott Rékával és nem posztoltak, talán ez okozta az emberek félreértését. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top