nlc.hu
Sztárok

Balin edz Rubint Réka és Andrei Mangra

DWTS: egymásnak tart edzéseket Rubint Réka és Andrei Mangra Balin

Napi négy-öt edzést is végeznek Rékáék.

Több, mint egy hete derült ki, hogy a Dancing with the Stars harmadik évadának egyik táncpárosa a fitneszlady, Rubint Réka és partnere, Andrei Mangra

Andrei Mangra és Rubint Réka

Andrei Mangra és Rubint Réka a Mokkában

Rékának azonban éppen most kellett elutaznia Balira, ahol Alakreform-táborát tartja, de hogy ne essen ki a ritmusból, Andreit is vitte magával. Így a páros most a gyönyörű szigeten  gyakorol a műsorra. Arról, hogyan jött az ötlet, hogy táncpartnere is elkísérje Rékát, a Mokkában meséltek. 

„Amikor a felkérés érkezett a csatornától, akkor nekem ez a tábor már meg volt hirdetve, illetve a Covid miatt már kétszer tolódott az időpont, ezért egyértelmű volt, hogy ha ráér a partnerem és van kedve, akkor velünk tarthat. Nagyon örülök, mert így nem csak próbálni tudunk, hanem picit jobban megismerni egymást. Sokkal több lehetőségünk van arra, hogy beszélgessünk, belelát az én munkámba, a családi életembe. Nagyon jól érezzük magunkat és komolyan készülünk is” – mesélte Réka, aki arról is szót ejtett, hogy Andrei szintén részt vesz az ő edzésein, amiken ráadásul remekül teljesít. 

Andrei hozzátette, hogy Réka annyira maximalista, hogy az edzések mellett napi kétszer-háromszor van táncpróbájuk is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top