nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi kiakadt versenyzője elvesztésén

Sztárban sztár leszek!: „Az emberek felháborodhatnak, a kattintások meg nőnek” – Tóth Gabi kiakadt versenyzője elvesztésén

Tóth Gabi nem érti, hogyan eshetett ki a versenyből az egyik legjobb énekes.

Vasárnap este elstartolt a Sztárban sztár leszek! 3. évadának élő show-ja: a szavazatok alapján Tímea Göghovának kellett távoznia a tehetségkutatóból, aki csalódottan nyilatkozott a döntés után.

„Igazándiból jelenleg nem tudom, hogy miért. Keresem megtalálni a hibákat nálam. Szerintem a produkció nem volt rossz annyira, hogy kipottyanjak a versenyből. A Középdöntő és a Válogató alatt is elég jó volt a produkcióm. Én már csak olyan dolgokra tudok gondolni, hogy valami miatt nem bírnak elfogadni engem a nézők” – mondta a versenyző, akinek a kiesését Tóth Gabi sem hagyta szó nélkül.

Tóth Gabi és versenyzője

Fotó: TV2

„Megvan a szenzáció, a műsor megy, az emberek felháborodhatnak és a kattintások csak nőnek – nekem ebből ennyi jön le. Neki itt volt a helye és a döntőig itt van a helye és menni fogunk tovább bárhogyan is. Mert a legnagyobb pillanatokat Timi okozta ennek a műsornak, szerintem ezzel mindannyian egyetértünk” – mondta Gabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top