nlc.hu
Sztárok

A Comic Conon találkozott újra Michael J. Fox és Christopher Lloyd - videó

Megható pillanatok: rajongók előtt találkozott újra Michael J. Fox és Christopher Lloyd

A Vissza a jövőbe filmek két színésze ölelve köszöntötte egymást a színpadon.

A hétvégi, New Yorkban rendezett Comic Conon ismét találkozott a Vissza a jövőbe filmek két főszereplője Michael J. Fox és Christopher Lloyd. Mielőtt válaszoltak volna a kérdésekre, a két színész megölelte egymást, és a megható pillanatról készült videók alá érkezett kommentek alapján sokan voltak, akiknek könny szökött a szemébe.

A beszélgetésen többek között arról volt  szó, hogy eredetileg nem Foxnak szánták Marty McFly szerepét, több hét forgatás után cserélték le Eric Stolzot, hogy milyen jó volt együtt dolgozni, illetve mennyire jó lesz a filmből készült musical, aminek a bemutatója jövőre lesz, illetve Fox mesélt az alapítványáról is.

Michael J. Foxnál 1991-ben diagnosztizálták a Parkinson-kórt, és több évre volt szüksége arra, hogy ezt elfogadja, majd hogy a nyilvánossággal is megossza, hogy ezzel a kórral együtt kell leélnie az életét. Már a Kerge város című sorozatot forgatta, amikor úgy döntött, szeretné minden energiáját a Parkinson elleni küzdelemnek szentelni, és létrehozta saját alapítványát. Később, amikor állapota engedte, visszatért a színészethez, majd ismét úgy döntött, hogy visszavonul.

Christopher Lloyd és Michael J. Fox a New York-i Comic Conon 2022 októberében.

Fotó: Mike Coppola / Getty Images via AFP)

(via 24.hu/Telex)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top