nlc.hu
Sztárok

Szereplőgárdák egykor és ma

Így néznek ki a régi kasszasikerek szereplői ma – stábtalálkozók 20-35 év után

Amikor egy-egy mozisiker szereplői évtizedekkel később újra összeállnak egy közös fotó vagy videó erejéig... Idén nem volt ebben hiány!

Hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő! Olyan, mintha csak tegnap láttuk volna a Doktor Szöszit, vagy a Vissza a jövőbe című filmeket, és közben már évtizedek is elteltek. A rajongók legnagyobb örömére idén több kasszasiker stábja is összeállt egy közös fotóra vagy videóra. Imádtuk mindegyik találkozást!

Doktor Szöszi

Reese Witherspoon a Doktor Szöszi első részében 2001-ben

1. Doktor Szöszi

A Hatalmas kis hazugságok című sorozatban is játszó Reese Witherspoon idén úgy döntött: egy jótékonysági műsor keretében 19 év után összehozza a Doktor Szöszi egykori csapatát egy virtuális találkozóra. A Zoom-beszélgetéshez Selma Blair, Luke Wilson, Jessica Cauffiel, Jennifer Coolidge, Matthew Davis, Ali Larter és Holland Taylor is csatlakozott és rengeteget nosztalgiáztak.

Mi szívesen látnánk velük egy Doktor Szöszi-folytatást: 

2. Kaliforniába jöttem

A Will Smith főszereplésével készül vígjátéksorozatnak, a Kaliforniába jöttemnek – amely a kilencvenes években futott nagy sikerrel – 30 év után állt össze az eredeti stábja egy közös fotó erejéig. 

Így fest ma a Banks család:

3. Jurassic Park

Idén viszontláthattuk az első dinós film, a 27 évvel ezelőtt bemutatott Jurassic Park sztárjait is, még pedig egy közös szelfin. Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum visszatér a Jurassic World 3. részében, és ennek alkalmából a régi stáb megosztott egy közös fotót. 

4. Vissza a jövőbe

A rajongók legnagyobb örömére a Vissza a jövőbe filmek két főszereplője – a színészetnek búcsút mondó Michael J. Fox és Christopher Lloyd – is készített idén egy közös képet. A két színész a Parkinson-kór alapítvány pókerestjén találkozott egymással, és 35 évvel a filmpremier után újra együtt pózoltak.

5. Bosszúállók

A Nickelodeon Kids’ Choice Awards idei díjátadójára sikerült a szervezőknek virtuálisan összehozni a 2012-es Bosszúállók című film szuperhőseit. Egy konferenciabeszélgetés erejéig újra együtt láthattuk a Vasembert, Hulkot, Thort, Amerika Kapitányt, Sólyomszemet és a Fekete Özvegyet.

6. Tökéletes hang

Virtuálisan ugyan, de a 2012-es Tökéletes hang főszereplői (Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow és a többiek) is összeálltak idén. Ráadásul – a járványhelyzet miatt otthonról énekelve – elő is adtak közösen egy Beyoncé-számot, természetesen a filmben megszokott, Bellák módjára.

Hát ez csúcs!

Még több „akkor és most” az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top