nlc.hu
Sztárok

Nemazalány elsírta magát a tevét látva

Ázsia Expressz: Nemazalány elsírta magát, amikor fel kellett ülnie egy tevére

„Nem érted, hogy félek?” – ismételgette folyamatosan a párjának.

Elstartolt az Ázsia Expressz, amelyben az első napon Nemazalány és párja, a VALMAR duó, valamint a két Exatlon-szereplő bizonyultak a legjobbaknak. Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni már az első napon kénytelen volt szembenézni az egyik legnagyobb félelmével: nem szeret lóháton ülni, így meggyűlt a baja a tevegeléssel is.

„Sírni fogok. Könyörgöm! Nem! Légyszi, hadd fejezzem be. Én ezt feladom. Nem érted, hogy rohadtul félek ettől?” – kiabálta a párjának, Szlépka Armandnak, aki próbálta azzal megkönnyíteni szerelme dolgát, hogy először ő ült fel a tevére.

Félúton azonban cserélniük kellett a játékszabály szerint, ám addigra összeszedte magát az énekesnő és teljesítette a feladatot. „Nekem az egyik legnagyobb félelmem az, hogy lovon üljek, most egy tevén kellett ülnöm, tehát magasabban is voltam. Nekem ez az egyik legnagyobb félelmem. Jó, hogy kiakadtam, jó, hogy kiborultam. Ezt csak az értheti, aki átérzi azt a félelmet, amit én” – mondta utólag Nemazalány.

Nemazalány

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top