nlc.hu
Sztárok

Caramel a házasságáról és a feleségéről

Caramel: „Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet”

Az énekes szerint a legszánalmasabb dolog félrelépni házasan.

Tizenegy éve egy nőt szeret Molnár Ferenc Caramel és elképzelni sem tudja, hogy ez valaha másképp legyen. Az énekes úgy érzi, Szilvi mellett rázódott bele abba, milyen is az igazi szerelem, amiről leginkább a biztonság és a szabadság érzésére asszociál.

Caramel

Caramel és felesége az év végére várják a második gyermeküket – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

„Látom, mi folyik a világban, és szerintem a legszánalmasabb dolog félremenni, kiváltképp, ha valaki házas. Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak” – nyilatkozta a Story magazinnak az énekes, aki hisz az örökkön-örökkében, és úgy érzi, ehhez a tökéletes társát is megtalálta.

„Szerencsés vagyok Szilvivel, mert egy nagyon vonzó nő. (…) Szerintem a legszebb nő az országban. (…) Én ragaszkodom ehhez a házassághoz, szeretem a feleségemet. (…) Mi egy életre mondtuk ki az igent Szilvivel, és tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett. Ma is szerelmesek vagyunk, szenvedéllyel szeretjük egymást” – vallotta be Caramel, hozzátéve: a hamarosan megszületendő második gyermekük még inkább megerősítette a szövetségüket és elmélyítette a kapcsolatukat. 

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story -címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top