nlc.hu
Sztárok

Újabb részletek a letartóztatott rapperrel kapcsolatban

A letartóztatott rapperről kiderült, ő volt a bandavezér

Egy volt rendőr is segített a bűnbandának.

Hétfőn látott napvilágot a hír, miszerint a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) Pozsonyban a Bratislava Hotelnél ütött rajta egy bandán. Az egyik letartóztatott egy rapper volt, V. Bálint, aki korábban L.L. Juniorral és G.w.M-mel is készített közös dalokat, többször dolgoztak már együtt.

Illusztráció

Fotó: Getty Images

Michal Slivka rendőrségi szóvivő akkor megerősítette, hogy Pozsony megyében a bűnszervezet tagjai álrendőrként kiadva magukat, rablásokat terveztek. A rendőrség szerint kábítószert és tömegpusztító fegyvereket is lefoglaltak. Mindkét zenészt hideg zuhanyként érte a hír. „Borzalmas és elítélendő dolog, amit tett, illetve amire készült” – nyilatkozta L.L. Junior. 

Most újabb részletek derültek ki az üggyel kapcsolatban. A Startitup nevű szlovák portál információi szerint a felvidéki rapper, V. Bálint volt a bandavezér, aki együttműködik a rendőrséggel, így lett gyanúsított dr. K. Péter ügyvéd is, aki korábban magas beosztású dunaszerdahelyi rendőr volt. A vallomások szerint az ő feladata volt megmondani, hol érdemes rabolni. A bűnbanda elvileg egy elhunyt férfi otthonába készült betörni, ahol értékes festmények és szőnyegek maradtak fenn. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top