nlc.hu
Sztárok

Farkasházi Rékával a koncertjén flörtölt a Mikulás

Farkasházi Rékát a saját koncertjén próbálták felszedni

Teljesen lefagyott a színpadon a színésznő.

Farkasházi Réka kényelmetlen helyzetbe került egy karácsonyi ünnepségen, amikor kinézte őt magának a Mikulás és kacsintgatni kezdett rá. Minderről a NőComment! vasárnapi adásában mesélt a színésznő, hozzátéve: ez 5 évvel ezelőtt, 40 évesen történt vele.

Farkasházi Réka

Farkasházi Rékával a Mikulás kezdett flörtölni – Fotó: Sajtóklub

„Én énekelgettem aranyosan a karácsonyi műsorban. (…) Tényleg az történt, hogy a karácsonyi koncert végén, amikor be szokott sétálni a Mikulás a két krampusszal, most hamarabb érkezett a Mikulás. Meghallgatta a műsort, és én nem tudtam, hogy jól látok-e, de abból megítélve, hogy fiúk sírtak mögöttem a röhögéstől, valószínűleg jól láttam, mert a szakálla és a parókája alól erősen kacsintgatott rám a műsor közben is a Télapó, de én úgy csináltam, mintha nem történt volna semmi. Majd amikor átadtam a szót a Mikulásnak, akkor elsőként azt kérdezte, hogy ‘Nem akarok-e az ölébe ülni?’, de az anyukák és a gyerekek előtt” – árulta el Farkasházi Réka.

A színésznő bevallotta, nem szokott gyakran lefagyni a színpadon, de akkor bizony lefagyott: „Fülig vörösödtem, és nem tudtam mit mondani. Annyit mondtam, hogy ‘Nem, köszönöm!’ , és kiszaladtam. (…) Kiszaladtam, még mielőtt a virgács előkerült volna”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top