nlc.hu
Sztárok

Tévétörténelmet írt a Sztárban sztár leszek!

Majka: „Tévétörténelmet írtunk”

Nagyon büszke a csatornára és a stábra.

Alapvetően konkurenciája egymásnak az X-Faktor és Sztárban sztár, valamint a Sztárban sztár leszek!, ám egy adást kivéve rendszerint másik napra kerülnek a produkciók. Mivel az X-Faktor mentorháza idén is egy hétvége alatt lezajlott, így a tehetségkutató vasárnapi adása épp abban az idősávban volt képernyőn, mint a Sztárban sztár leszek!. Még sosem fordult elő, hogy a TV2 műsora legyűrte az RTL produkcióját, de erre most sor került – erről Majka büszkén számolt be.

Majka

Fotó: TV2

„9 éve indult a Sztárban Sztár a tv2-n, és az egyik legnagyobb zászlóshajója lett a műsora a csatornának. Bár a konkurens csatorna legsikeresebb műsora az X-Faktor szombaton, a SzSz pedig vasárnap volt mindig képernyőn, egyszer egy évben mindig találkoztak. Az X táborának adásai egy hétvégén szombat, és vasárnap kerültek adásba. 9 éven keresztül nagyon sokszor nyertük meg heti összesített nézőszámban a versenyt, ám mikor egymás ellen kellett mennie a két show-nak, mindig alulmaradtunk. Az elmúlt hetekben viszont olyan szintű nézőszámkülönbség volt a két műsor közt, hogy nagyon bizakodóak voltunk a tegnapi újabb megmérettetés előtt. Utólag nézve volt is okunk. Tegnap tévétörténelmet írtunk. Mind a 18-49-es, és 18-59-es korosztályban nagyot ment a Sztárban Sztár leszek!, és végre 9 év után legyűrtük az X Faktort” – írta a történtekről a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top