nlc.hu
Sztárok

Szerednyey Béla Madách Színház-szerepei

Szerednyey Bélát úgy megsértették a Madáchban, hogy visszaadta az összes szerepét

A Jászai Mari-díjas színész 64 évesen új fejezetet nyit az életében.

Az életét a színjátszásra tette fel Szerednyey Béla, 43 évet húzott le a Madách Színházban, most mégis majdnem két lábbal kint van az anyateátrumából. A 64 éves színészt úgy megsértették, hogy visszaadta az összes szerepét. Szerednyeyt – aki 15 éven át alakította Rumlit a Macskák című musicalben – kitették a sikerdarabból – írja a Story magazin.

Szerednyey Béla

Szerednyey Béla a Pepe című sorozatban – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

„Az angol jogtulajdonosok felszólítottak, hogy hagyjam el az egyik sikerdarabot, mert kicsúsztam az előírt korhatárból ‒ legalábbis a vezetés ezt kommunikálta felém. Erre én az összes szerepemet leadtam, mert sértette az önérzetemet, és nem akartam megvárni, hogy mindegyikből kirakjanak. Idén már csak egy szerepem maradt az anyaszínházamban, egy olyan darabban, ami magyar jogtulajdonosok kezében van, és ők még nem kifogásolták a koromat” – árulta el Szerednyey, aki most új fejezetet nyit az életében.

„Úgy érzem, lezárult egy korszak az életemben, és kezdődik egy másik, ami remélem, legalább annyi csodát tartogat majd számomra, mint amennyiben eddig részem lehetett” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top