nlc.hu
Sztárok

Lukács Miki kiáll Herczeg Zoli mellett

Lukács Miki Herczeg Zoliról: „Lakásokat és ruhákat értékesített, de nem kábítószert”

Régóta jó barátok.

Pár nappal ezelőtt drogügy miatt letartóztatták az ismert divattervezőt, Herczeg Zoltánt. Valószínűsíthető, hogy más ismert közéleti emberek is érintettek az ügyben, köztük ellenzéki politikusok és egy újságíró. A hatóság emiatt kiterjedt nyomozást folytat.

A divattervező elismerte a drogfogyasztást, a drogkereskedelmet azonban továbbra is tagadja. Az ismerőseit sokkolta a hír, senki nem tudja elképzelni, hogy kábítószerrel kereskedett Herczeg. A minap Czutor Zoli állt ki mellette, most Lukács Miki mondta el a véleményét.

Lukács Miki

Fotó: Rozmanitz Gábor

„Ismerem őt viszonylag régen, szerintem ő egy nagyon-nagyon jó ember, egy tök jó designer, ő egy szív-lélek ember, tele empátiával, tele kedvességgel. Ő egy divattervező, aki ruhákat tervez és nemrégen pedig lakásokat designolt, azokat értékesítette, és a ruháit is értékesíti – de nem kábítószert, eszében sem volt ilyet csinálni. (…)Ő egy idealista ember, aki nemrégen még azt mesélte nekem, hogy szerinte ha valaki igazán helyénvaló módon beolvasna Putyinnak, akkor Putyin kivonulna Ukrajnából” – mondta Lukács Miki egy videóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top