nlc.hu
Sztárok

Összeveszett Győzike és Marics Peti

Elszabadulnak az indulatok Gáspár Győző és Marics Peti között: „Akkor itt húzzunk egy vonalat”

Eléggé összekapott a Valmar duó és Gáspár Győzőék.

Ernőék és Lindáék biztos hajszázók, ám a pénteki adásban egy váratlan fordulat kavarta fel a szálakat. Gelencsér Timi és Rozs Geri egy csavarral közös párosként bukkantak fel újra a játékban, a hajszán pedig lehetőséget kaptak arra, hogy megküzdjenek a visszatérésért. A többiek Marics Petiékre rakták a legtöbb szavazatot, Timiék viszont megmenthettek egy párost, akik helyett ők hajszáztak, így Ernőék megmenekültek.

A hajsza végén Lindáék értek be utolsóként, ezért ők távoztak a játékból, Timiék pedig ezáltal ismét a kaland részeseivé válhatnak. Mindeközben egy komoly ellentét alakult ki Maricsék és Győzőék között, amikor a showman és a felesége is a Valmar duóra tették a voksukat a péntek esti adás elején. Petiék ugyan győztesen tértek vissza a hajszáról, mégis elszabadultak az indulatok…

Milo és Marics

Fotó: TV2

Marics Petit meglepte, hogy Gáspár Győzőék párosa rájuk szavazott. „Van itt azért néhány páros, akikkel nem jöttek ki annyira vagy nem beszélgettek annyit, mint velünk, így ez egy kicsit furcsa nekem. Oké, hogy poénból rájuk céloztam a nyilazásnál, de sosem raktam volna rájuk a jelemet egy ilyen helyzetben. Kicsit nagyobb súlya van, mivel akár haza is mehetsz” – mondta a kamerák előtt az énekes, akiben ez egy tüske maradt, a hajsza végén pedig folytatódott a vita. 

– Nem véletlenül raktam rátok, annyira el voltatok lustulva. Igen Marics Petike, tudod, hogy mit látok rajtad, hogy gyűlölsz engem – mondta Gáspár Győző. 

– Nem gyűlöllek, csak szerintem hülyén gondolkoztál, és most eljátszod, hogy direkt úgy csináltad, hogy tudtad, visszajövünk.

– Tudod mit, akkor itt húzzunk egy vonalat. Köszi! – zárta mondandóját Győző.

győző és bea

Fotó: TV2

Peti nagyon felhúzta magát ezen a vitán, magából kikelve mondta el a véleményét Milánnak. „Húzzon akkor, ki a f*szt érdekel, majd még én fogok kuncsorogni?! Lesz*rom” – mondta dühösen Marics. Az pedig a jövő hét zenéje, hogy végül sikerül-e rendeznie az ellentéteket a két párosnak, miután lecsillapodtak a kedélyek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top