nlc.hu
Sztárok
Völgyi Zsuzsi vallomása a Romantic feloszlásáról

Völgyi Zsuzsi a Romantic feloszlásáról: „Győzike hülyesége miatt lett vége”

Az énekesnőt a mai napig bántja a zenekar 2007-es feloszlása.

Völgyi Zsuzsi a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elárulta, úgy gondolja, 2007-ben Gáspár Győző miatt oszlott fel a Romantic – írja a Blikk.

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi állítja, főleg Győzike rossz döntései vezettek az együttes hajdani feloszlásához – Forrás: Palikék Világa by Manna / YouTube – videó

A Romantic elengedése egy nagyon hirtelen törés volt. (…) Győzőnek kezdődött a show, nem volt erre ideje, és annyira lekötötte az egész, hogy teljesen B vágányra tette a zenekart, amit egyébként a mai napig nagyon bán” – mesélte az énekesnő, akinek ezt követően egy ideig civil szakmája volt, majd pedig hajókon énekelt.

2013-ban azonban újra összeállt a Romantic, akkor Győző kereste meg, hogy folytassák. “Félretettük a sérelmeinket, mert hát nyilván voltak, nem volt vitamentes a lezárás” – árulta el Völgyi Zsuzsi. Elmondása szerint Kunovics Katinkával éjszakákon át dolgoztak egy lemezen, de pénzügyi dolgokon megcsúszott az egész: “Pont a megjelenés pillanatában Győző egy hülyeség miatt feloszlatta a csapatot“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top