nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina párja

Először beszélt a párjáról Wossala Rozina, már 8 éve együtt vannak

Féltve őrzi a magánéletét a gasztroguru.

Nyolc éve boldog párkapcsolatban él Wossala Rozina, akit utóbbi hetekben a Troll a konyhában című gasztro-reality műsorban láthattunk a képernyőn. A 38 éves gasztroguru a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt először a párjáról, valamint azt is bevallotta, hogy készen áll az anyaságra – írja a Blikk.

Wossala Rozina

Wossala Rozina már a gyermekvállaláson gondolkodik a párjával – Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

A párom imádja a főztömet, de ő egy sportember, jól kiegészítjük egymást. Én etetem, ő meg sportoltat engem” – mesélte Rozina, aki már nagyon szívesen babázna. “Most már nagyon ketyeg az óra, és nagyon szeretnék gyereket” – árulta el.

Elmondása szerint Dél- Amerikában tervezi a jövőjét, ott szeretné kialakítani a “B-életét”, méghozzá egy costa rica-i kommunát szemelt ki magának és párjának: “Egy közösségben szeretnék létezni. Nem is a párommal szeretnék ketten, hanem egy kommunában szeretnék lakni. (…)  Nekünk az lenne a jó, ha 50 fős csoportokban élnénk, és a problémákat együtt vinnénk, a gyerekeket együtt nevelnénk“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top