nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi tiszta vizet öntött a pohárba

Berki Mazsi: „Ha valaki azt gondolja rólam, hogy rossz és gonosz vagyok, akkor igaza van”

Mazsi helyrerakta a rosszakaróit.

Berki Mazsit az elmúlt időszakban rengetegen támadják. Sokan nem értettek egyet azzal, hogy a gyász ellenére, elvállalta, hogy szerepel a Dancing with the Stars műsorában, de volt, hogy azzal vádolták, nem jár ki néha férje, Berki Krisztián sírjához. 

Berki Mazsi

Fotó: TV2

Mazsi megelégelte a sok rosszakarót és most hosszú posztban reagált az elmúlt hónapok támadásaira. 

„Ha valaki azt gondolja rólam, hogy rossz és gonosz vagyok, akkor igaza van. Ha valaki pedig azt gondolja, hogy jóra törekvő vagyok és szerethető, akkor is igaza van. Csak Abszolút igazság létezik, de emberi igazság nincs. Mert ha innen nézem, akkor ilyennek látom, ha pedig onnan, akkor olyannak látom a dolgokat. Hogy kint voltam-e néhai férjem sírjánál, a válaszom: természetesen. De ezt is lehet úgy feltüntetni, mintha nem lettem volna. Ebben az egész folyamatban megtapasztalhattam, hogy semmi sem az, aminek látszik. Sokat tanultam belőle. Törekszem az őszinte életre, de hibázok. Sokszor, azonban nem többször, mint bárki, aki e sorokat olvassa. Mindennek két oldala van, s mindig a helyzet adja, hogy melyikre van nagyobb rálátásunk – írja bejegyzésében az özvegy, amit Instagram-sztorijában is folytatott. – Ha beszél róla, az a baj, ha nem beszél róla, az a baj. Amiről beszélsz, azt kérdőre vonják és kiforgatják, amiről nem beszélsz, azt meg nem történné nyilvánítják.” 

Mazsi ezzel arra is utalt, hogy igenis kijár a temetőbe Krisztián sírjához, és nem csak hétfőn, de pénteken is ott volt, mindezt sötétben tette, hogy senki se lássa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top