nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Enikő a kapcsolatáról

Bodrogi Gyula unokája, Enikő egy éve él boldog párkapcsolatban

A fiatal lány a gimnáziumban ismerte meg szerelmét.

Bodrogi Gyula unokája, Enikő a nyáron került rivaldafénybe, amikor az X-Faktor színpadán megmutatta énektudását. A 18 éves tehetséges énekesnő egészen az élőshow-ig menetelt, amiért színész nagyapja nagyon büszke rá

Bodrogi Enikő

Bodrogi Enikő (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Habár valószínűleg sok fiatal tinédzser fiúnak lopta el a szívét Enikő, most a Story magazinnak elmesélte, egy éve él boldog párkapcsolatban. 

„Egy évfolyamra jártunk, de akkor még volt barátnője. Aztán szakítottak, és akkor már éreztem, van esélyem. Hogy is mondjam…? Eljött az én időm – mesélte Enikő, aki már kilencedikesként kinézte magának Balázst. – Ott álltam mellette, segítettem feldolgozni a szakítást, és nagyjából a megismerkedésünk után egy évvel össze is jöttünk. Azóta is együtt vagyunk. Az fogott meg benne, hogy nagyon hűséges típus.”

Balázs igyekszik mindenben támogatni szerelmét, így tehát a tehetségkutató során is végig mellette van, ami néha Enikő számára sok stresszel járt. 

„A nyár során előfordult, hogy éjszakánként felriadtam. Ilyenkor simogatta a hátam, megnyugtatott, elterelte a figyelmemet. Ezek nagyon jó pillanatok voltak, akkor is azt éreztem: minden helyzetben kitart mellettem. Az X-Faktor első élő adását is végig izgulta velem. Amikor fel kellett állnom a székről, és a veszélyzónába kerültem, láttam, majdnem elsírta magát, mert azt hitte, kiesek” – fejtette ki, majd azt is hozzátette, nagyszülei rendkívül kedvelik a fiút. 

Kovács Áron és 25 évvel fiatalabb párja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top