nlc.hu
Sztárok
Bodrogi Gyula a közelgő születésnapjáról

Bodrogi Gyula: „Sajnos nem lehet mit csinálni vele, de utálom kimondani, hogy kilencvenéves vagyok”

Ötletes módszert talált ki, hogy ezt elkerülje.

Bodrogi Gyula április 15-én ünnepli 90. életévét és nem titkolja, egyáltalán nem várja azt, pláne, hogy a mai napig fáradhatatlan. Korábban elárulta, a célja, hogy túlszárnyalja nagymamáját, aki 96 éves korában hunyt el, de annak örülne a legjobban, ha 120 évig élhetne.

Bodrogi Gyula

Fotó: Olajos Piroska

A Bodrogi-családban nem csak a Kossuth-díjas színművész ünnepel kerek évfordulót ebben az évben. Mint mondja, ritkán sikerül összejönnie az egész családnak, de azért ezekre az ünnepekre mindenki felszabadítja magát. „Nagyon ritkán van lehetőségünk így összeülni, javarészt ünnepekkor van együtt a család: születésnapokon, karácsonykor, húsvétkor. Inkább szűk családi körben szoktunk ünnepelni, nem tartunk nagy bulikat. Kicsi a család, de azért mindig elmegyünk valahová közösen. Megengedjük, hogy minket ünnepeljenek, de nem várjuk el – kezdte  Bodrogi Gyula a hot! magazinnak, majd azt is elárulta, milyenek, amikor együtt vannak. – Szerencsére a családban mindenkinek jó humora van. Ezért van az, hogy bármin össze tudunk veszni. És nagyon jókat szoktunk veszekedni! Ez csak annak megy, aki rendelkezik kellő humorérzékkel. Nem kell napokig rosszban lenni. Maximum két óráig tudunk haragudni a másikra.

A kerek évszámhoz a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja is csatol egy érzést, amit nem rejt véka alá.

Az idei év különleges, hiszen én kilencvenéves leszek, Ági nyolcvan, Enikő pedig húsz! Lassan én vagyok a legöregebb a szakmában, az uno­káim pedig a legfiatalabbak. Három színházban is köszöntenek, nem is beszélve a vadászokról! Nem szeretem ezt a kilencvenes számot. Sajnos nem lehet mit csinálni vele, de utálom kimondani, hogy kilencvenéves vagyok. Helyette azt válaszolom: „1934-ben születtem, tessék kiszámolni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top